Info

Adresgegevens 

Nieuwe Nostalgie

Hurksestraat 24B

5652 AK Eindhoven

Kvk nummer : 17282117

Btw nummer : NL 00 16887 31B36

IBAN              : NL 28 RABO 0147 2504 98

Je kunt ons op de onderstaande manieren bereiken

E-mail             : info@nieuwe-nostalgie.nl

Telefoon        : 06 338 75 462 (Frank)

WhatsApp     : 06 338 75 462

Openingstijden

Bij Nieuwe Nostalgie zijn we niet gebonden aan openingstijden. Dat wil zeggen dat we je graag op afspraak ontvangen op onze bedrijfslocatie. Direct een afspraak maken? Dat kan bij ons niet alleen via e-mail, maar natuurlijk ook middels telefonisch contact of WhatsApp. 

Levertijden

Onze levertijden zijn afhankelijk van de hoeveelheid meubels die gezandstraald moeten worden én jouw wensen. Daarom bieden we je 2 opties voor wat betreft de levertijden.

In de eerste plaats kun je de meubels bij ons brengen, of laten ophalen door gebruik te maken van onze vervoerservice. Houd rekening met een levertijd van circa 14 dagen.

Daarnaast kunnen we op afspraak ook een vaste dag inplannen voor het zandstralen van jouw meubel(s). Bijvoorbeeld als je meubilair hebt dat je niet zo lang kunt missen. Daarbij kun je denken aan een bed of een eettafel. De levertijd varieert dan van 2 tot 4 dagen.  

Vrijblijvende prijsopgave

Bij Nieuwe Nostalgie voorzien we je graag van een vrijblijvende prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten zandstralen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail of WhatsApp.

Contactformulier     

    Algemene Voorwaarden
    Frank