Mat of Zijdeglans Lakken

Mat of Zijdeglans Lakken

Keukendeurtjes Laten spuiten.

Nadat de deurtjes zijn afgegeven of bij u zijn opgehaald, worden ze ontvet, geschuurd en word de eerste grondlaag gespoten na een dag te hebben gedroogd schuren we deze na en indien nodig word dit nogmaals herhaald. Als alles goed gegrond is word de eerste kleurlaag aangebracht aan een kant en na het drogen word eventueel ook de achter kant gedaan (extra optie)dit alles word twee maal herhaald om een goede dekkende laag aan te brengen. Voor mensen die hun keuken professioneel of intensief gebruiken kunnen we deze ook nog nabehandelen met een extra beschermlaag waardoor de keuken er weer jaren tegen kan.

Bij Nieuwe Nostalgie denken we graag met de klant mee, Daarom hebben we ook de mogelijkheid om eiken of volhouten keukens eerst te laten zandstralen waardoor er een mooie diepe houtnerf zichtbaar word en een mooi karakteristieke uitstraling zichtbaar word na de eindbehandeling. ook kunnen wij voor u de oude folielagen van uw deurtjes verwijderen Zodat we deze weer kunnen na behandelen in de gewenste kleur.

Kleurkeuzen 

Wij kunnen uw keuken spuiten met een zijdeglans of een matte afwerking geven, beide afwerkingen zijn in de meeste kleuren te leveren. U kunt uiteraard kiezen uit een ral kleur en deze aan ons doorgeven, of een keuze maken uit een kleur hier op de site of een keuze maken van de kleurwaaier bij ons op de zaak.

 

Werkwijzen

Nadat u een prijs opgaven heeft ontvangen en u akkoord bent gegaan, word er een datum afgesproken waarop we de deurtjes bij u komen ophalen of ze worden door u zelf bij ons op de zaak afgeleverd. U krijgt dan eventueel van ons de benodigde verf om de niet demontabele delen thuis te schilderen. deze verf bestellen we tegelijk met de verf van de deurtjes zodat er geen spraken kan zijn van kleurverschil.

Zoals een matte of glanzende finish. Ook de kleur van de beits bepaal je zelf. Deze is namelijk verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Zo behoudt jouw meubel van hout zijn natuurlijke en rustieke uitstraling, maar profiteer je wel van een optimale bescherming. 

 

Extra Diensten van nieuwe nostalgie!

Bij Nieuwe Nostalgie denken we graag met de klant mee, Daarom hebben we ook de mogelijkheid om eiken of volhouten keukens eerst te laten zandstralen waardoor er een mooie diepe houtnerf zichtbaar word en een mooi karakteristieke uitstraling zichtbaar word na de eindbehandeling. ook kunnen wij voor u de oude folielagen van uw deurtjes verwijderen Zodat we deze weer kunnen na behandelen in de gewenste kleur.

Laat u liever alles aan ons over? Ook dat kan wij kunnen Alles uithanden nemen zoals het demonteren en monteren van de deurtjes, waarbij we dan meteen de niet demontabele delen ter plaatsen voor u kunnen schilderen. 

Keukendeurtjes laten spuiten

Keukendeurtjes laten spuiten? Nieuwe Nostalgie is gespecialiseerd in het spuiten van alle soorten houten keukens en keukendeurtjes. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Hoe gaat het laten spuiten van keukendeurtjes eigenlijk in zijn werk?

Onze werkwijze

U ontvangt van ons eerst een vrijblijvende prijsopgave. Nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel, wordt er een datum afgesproken voor het halen of brengen van de keukendeurtjes. Desgewenst en indien nodig voorzien we u ook van de benodigde verf.

Daarmee kunt u de niet demontabele delen thuis schilderen. Deze verf bestellen we tegelijk met de verf van de keukendeurtjes. Op deze manier is er geen sprake van kleurverschil. Laat u dit ook liever aan ons over? Kijk dan bij ook eens bij onze extra services.

Stap 1: U kunt de keukendeurtjes bij ons afgeven, maar de deurtjes laten ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. De eerste stap is het ontvetten en schuren van de deurtjes.

Stap 2: De keukendeurtjes krijgen de eerste grondlaag en mogen 24 uur drogen. Daarna worden de deurtjes licht opgeschuurd. Eventueel wordt dit proces nogmaals herhaald.

Stap 3: Na de eerste grondlaag en het drogen wordt de eerste kleurlaag aangebracht. Dit gebeurd aan één zijde. Na het drogen wordt de binnenzijde gespoten in de eerste kleurlaag. Dit is optioneel. Dit proces wordt 2 x herhaald om een goede dekking te garanderen.

Stap 4: Gebruikt u uw keuken intensief of voor professionele doeleinden? Dan kunnen we de keukendeurtjes ook nabehandelen met een extra beschermlaag. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur van de keuken. Deze kan er weer jarenlang tegen.

Nieuwe Nostalgie denkt graag met u mee

Wij denken graag met u mee. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om eiken of volhouten keukens eerst te laten zandstralen. Daardoor wordt een mooie diepe houtnerf zichtbaar. Na deze behandeling heeft uw keuken een prachtige karakteristieke uitstraling.

Desgewenst kunnen wij ook de oude folielagen van uw deurtjes verwijderen. Door dit te doen kunnen we uw keuken nabehandelen in de gewenste kleur. Een perfect resultaat!

Extra service?

Wil je de keukendeurtjes laten spuiten door Nieuwe Nostalgie maar laat u graag het hele proces aan ons over? Ook dat is mogelijk. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Wij dragen zelf zorg voor de demontage en montage van de deurtjes.

Ook de niet demontabele delen schilderen wij ter plaatse. Uiteraard op een nader overeengekomen dag en tijdstip. Er wordt ook een datum afgesproken waarop wij alles keurig komt terug plaatsen en afstellen.

Kleurkeuze en afwerkingen

Nieuwe Nostalgie kan uw keuken spuiten in een zijdeglans of een matte afwerking. Beide afwerkingen zijn mogelijk voor de meeste kleuren. U kunt uiteraard ook zelf een ral kleur kiezen en deze aan ons doorgeven. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit een kleur op onze website of uit de kleurenwaaier die beschikbaar is in de winkel van Nieuwe Nostalgie.

Naast de keuze uit een matte of glanzende finish, bepaalt u ook de kleur van de beits zelf. Deze is namelijk verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Zo behoudt uw houten meubel zijn natuurlijke en rustieke uitstraling, maar profiteert u wel van een optimale bescherming.

 

Vrijblijvende prijsopgave

 

Bij Nieuwe Nostalgie voorzien we je graag van een vrijblijvende prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten zandstralen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail of WhatsApp.\  Foto gemaakt door laurence katz

  Wat doet Nieuwe Nostalgie?

  Nieuwe Nostalgie is gespecialiseerd in het zandstralen van allerlei soorten houten meubels en het nabehandelen daarvan. Bijvoorbeeld met beits in verschillende trendy kleuren. Voorbeelden daarvan zijn eettafels en stoelen, maar ook bedden, dressoirs, kasten en bijzettafels. Zandstralen gebeurt in daarvoor bestemde cabines. De werkzaamheden worden op een milieuvriendelijke en duurzame manier uitgevoerd. Zowel zakelijk als particulier.

  Onze werkwijze

  Binnen het team van Nieuwe Nostalgie doen we dat met een heel fijn straalmiddel en een relatief lage luchtdruk. Uiteindelijk geeft dit het mooiste eindresultaat. Door het hanteren van deze techniek én onze ruime ervaring in het vak, kunnen we vrijwel alle soorten meubels zandstralen. Ongeacht de houtsoort. Wij hebben de beschikking over een ruime straalcabine. Deze cabine maakt het mogelijk om objecten tot en met een lengte van 5.00 meter te kunnen zandstralen. Ook het nabehandelen van houten meubels gebeurt uiterst zorgvuldig. Nadat het onbehandelde hout nogmaals licht wordt geschuurd, wordt gestart met het aanbrengen van diverse beschermlagen in de kleur beits van jouw keuze.

  Zandstralen en nabehandeling

  Bij Nieuwe Nostalgie kun je meubels per stuk aanleveren. Wil je graag alle meubels binnen het interieur laten zandstralen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen we ook werkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers. Bijvoorbeeld voor het laten zandstralen van horeca interieur of ander meubilair voor zakelijke ruimtes. Na het zandstralen is het houten meubel onbehandeld en klaar om bewerkt te worden. Je kunt dus direct beginnen met restylen. Bijvoorbeeld door de meubels te beitsen, oliën of verven. De nabehandeling kun je ook overlaten aan de specialisten van Nieuwe Nostalgie.