fbpx

Hurksestraat 24B

5652 AK Eindhoven

Frank de Jong

06 33875462

Mail

Info@nieuwe-nostalgie.nl

Spuiten

Onze spuiterij staat voor u klaar.

Er zijn verschillende redenen waarom u uw meubels kunt laten spuiten, ze zijn verweerd/beschadigd of bent u toe aan een nieuw interieur. Vaak zijn uw meubels nog van goede kwaliteit, Maar bevalt de kleur niet meer zo. Wij bij nieuwe nostalgie hebben ons gespecialiseerd in het opknappen van meubels. dit doen we door de meubels eerst te stralen en daarna te voorzien van een mooie nieuwe kleur. Doordat wij de meubels eerst stralen wordt de hout nerf goed zichtbaar dit geeft een heel mooi effect na het spuiten van de meubels. zo hoeft u er niet altijd meer voor te kiezen om de meubels te laten beitsen om de nerf te laten doorschijnen dit kan bij ons ook met een duurzame meubel-lak 

Afwerken met Beitsen.

Als je jouw houten tafel, stoel of kast hebt laten zandstralen door Nieuwe Nostalgie, dan kun je jouw meubel(s) ook nog van een nabehandeling met beits laten voorzien.

Indien nodig zorgen we ervoor dat het meubel voor de behandeling nogmaals licht wordt geschuurd. Daarna beginnen we met het aanbrengen van de beits-laag in uw gekozen kleur. Na het aanbrengen van de beits-laag, worden er 2 lagen blanke lak aangebracht.

U kunt bij ons niet alleen kiezen uit een zijde glans blanke lak, maar ook een ulra matte. Hierdoor krijgt uw meubel een natuurlijke uitstraling. Na het aanbrengen van elke laag wordt het meubel wederom licht opgeschuurd. Zo zorgen we ervoor dat de rustieke uitstraling behouden blijft én het meubel toch glad aanvoelt.

op die manier kunt u uw meubels straks makkelijker afnemen met een vochtige of droge doek. Afhankelijk van de bevuiling. De verschillende laklagen zorgen er ook voor dat houten meubels eenvoudiger schoon te houden zijn. Dat is wel zo hygiënisch natuurlijk.

Afwerken in elke gewenste kleur.

Nadat de Meubels zijn afgegeven of bij u zijn opgehaald, worden ze gezandstraald daarna word de eerste grondlaag gespoten na een dag te hebben gedroogd schuren we deze na en indien nodig word er nogmaals een grondlaag gespoten. Als alles goed gegrond is word de eerste kleurlaag aangebracht aan een kant en na het drogen word eventueel ook de achter kant gedaan (extra optie)dit alles word twee maal herhaald om een goede dekkende laag aan te brengen. Voor mensen die hun meubels professioneel of intensief gebruiken kunnen we deze ook nog nabehandelen met een extra beschermlaag waardoor de meubels er weer jaren tegen kunnen.

U kunt hierbij kiezen uit elke kleur die u maar wens, wij werken uitsluiten met de duurzame lakken van Adler, Buiten alle RAL kleuren, kunnen we ook uw verf laten mengen in elke gewenste kleur. Handig voor als u al meubels hebt in een bepaalde kleur of de meubels moeten overeen komen met de kleur van de muren. u kunt doormiddel van een kleurwaaier de juiste kleur kiezen, of zelfs bij de bouwmarkt een kleurstaaltje van uw “muur”verf meenemen zodat wij deze ook voor uw meubels kunnen mengen. alle Ral kleuren zijn hier in leverbaar.