Vervoer

Vervoer

Vervoerservice van Nieuwe Nostalgie

Bij Nieuwe Nostalgie kun je ook gebruik maken van een vervoerservice. Dat kan niet alleen in Nederland, maar ook in geheel België. Ons team zorgt ervoor dat de meubels die je wilt laten zandstralen worden opgehaald én weer thuisbezorgd. Wij ontzorgen je graag. Meubels gezien op Marktplaats? Ook dan kun je gebruik maken van onze maatwerk vervoersdienst.

Meubels laten ophalen en thuisbezorgen

Het vervoeren van meubels is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Vaak heb je niet de beschikking over een ruime auto of wil je meubels laten zandstralen die niet in de aanhanger passen. Heb je zelf geen mogelijkheid om de meubels bij ons te brengen? Dan kun je gebruik maken van onze vervoerservice. Tegen vergoeding halen we de meubels bij je op. Na het zandstralen bezorgen we deze natuurlijk ook weer bij je thuis.

Oude meubels gekocht via Marktplaats?

Heb je een prachtig oud meubel gezien of gekocht op Marktplaats die je door ons wilt laten zandstralen? Ook dan kan passend vervoer een probleem zijn. Nieuwe Nostalgie voorziet je in dat geval van de service die je nodig hebt. Dat geldt natuurlijk ook voor meubels die je via een particulier of ander kanaal koopt. Wij zorgen ervoor dat het meubel wordt opgehaald bij de verkoper. Nadat we het meubel hebben gezandstraald, bezorgen we deze natuurlijk ook weer bij je thuis. Vervoer hoeft op deze manier geen probleem meer te zijn. Onze vervoersdienst is tegen vergoeding beschikbaar binnen heel Nederland en België.

Vraag naar de mogelijkheden via info@nieuwe-nostalgie.nl

Of neem contact met ons op via whatsapp.