Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie is Nieuwe Nostalgie?

Nieuwe Nostalgie bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren medewerkers met passie voor het vak. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die om verschillende redenen een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij voorzien ze van de juiste motivatie en ondersteunen ze in hun weg terug naar de maatschappij.

Het groene hart op de juiste plaats

Nieuwe Nostalgie is een jong bedrijf. Groen en verantwoord werken staat bij ons hoog in het vaandel. Het zandstralen van meubels gebeurd bij ons altijd op ecologisch verantwoorde wijze. Daarmee tonen we niet alleen ons respect voor het milieu, maar zorgen we ook voor de gewenste veiligheid. Daarnaast is onze werkwijze in het zandstralen van meubels ook zoveel mogelijk duurzaam.

Vakmanschap en service

Het zandstralen van houten meubels is een vak apart. Natuurlijk laat je dat liever over aan échte specialisten. Bij Nieuwe Nostalgie staan we graag voor je klaar. We voorzien je niet alleen van op maat gemaakt vakmanschap, maar ook van een uitstekende service. Zo kun je gebruik maken van onze vervoersdienst. Deze is beschikbaar in Nederland én België. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Wat doet Nieuwe Nostalgie?

Nieuwe Nostalgie is gespecialiseerd in het zandstralen van allerlei soorten houten meubels en het nabehandelen daarvan. Bijvoorbeeld met beits in verschillende trendy kleuren. Voorbeelden daarvan zijn eettafels en stoelen, maar ook bedden, dressoirs, kasten en bijzettafels. Zandstralen gebeurt in daarvoor bestemde cabines. De werkzaamheden worden op een milieuvriendelijke en duurzame manier uitgevoerd. Zowel zakelijk als particulier.

Onze werkwijze

Binnen het team van Nieuwe Nostalgie doen we dat met een heel fijn straalmiddel en een relatief lage luchtdruk. Uiteindelijk geeft dit het mooiste eindresultaat. Door het hanteren van deze techniek én onze ruime ervaring in het vak, kunnen we vrijwel alle soorten meubels zandstralen. Ongeacht de houtsoort. Wij hebben de beschikking over een ruime straalcabine. Deze cabine maakt het mogelijk om objecten tot en met een lengte van 5.00 meter te kunnen zandstralen. Ook het nabehandelen van houten meubels gebeurt uiterst zorgvuldig. Nadat het onbehandelde hout nogmaals licht wordt geschuurd, wordt gestart met het aanbrengen van diverse beschermlagen in de kleur beits van jouw keuze.

Zandstralen en nabehandeling

Bij Nieuwe Nostalgie kun je meubels per stuk aanleveren. Wil je graag alle meubels binnen het interieur laten zandstralen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast verzorgen we ook werkzaamheden voor zakelijke opdrachtgevers. Bijvoorbeeld voor het laten zandstralen van horeca interieur of ander meubilair voor zakelijke ruimtes. Na het zandstralen is het houten meubel onbehandeld en klaar om bewerkt te worden. Je kunt dus direct beginnen met restylen. Bijvoorbeeld door de meubels te beitsen, oliën of verven. De nabehandeling kun je ook overlaten aan de specialisten van Nieuwe Nostalgie.