fbpx

Hurksestraat 24B

5652 AK Eindhoven

Frank de Jong

06 33875462

Mail

Info@nieuwe-nostalgie.nl

Zandstralen

Wat is zandstralen?

Zandstralen is het schuren van meubels met behulp van luchtdruk. De lucht die onder hoge druk tegen het object wordt geprojecteerd, is voorzien van fijn grit. Dat betekent dat je meubels niet met de hand hoeft te schuren, maar ze direct kunt restylen. Bijvoorbeeld met verf of lak.

Waarom een meubel laten zandstralen?

Meubels kun je om diverse redenen professioneel laten zandstralen. Bijvoorbeeld om vuil zoals aanslag of verfresten eenvoudig te kunnen verwijderen. Zandstralen wordt ook toegepast op houten meubels die door toedoen van weersinvloeden of temperatuurverschillen zijn verweerd. Door ze te schuren onder hoge druk, krijgt het hout zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Wil je meubels restylen? Ook dan kun je ze eenvoudig laten zandstralen. Je kunt dan direct beginnen met verven, lakken of waxen.

Meubels laten zandstralen door Nieuwe Nostalgie

Bij Nieuwe Nostalgie staan we voor je klaar als je houten meubels wilt laten zandstralen. Bijvoorbeeld een oude kledingkast, een dressoir of een eettafel van hout. Uiteraard doen we dat op een ecologisch verantwoorde manier. Dat is niet alleen veilig en duurzaam, maar geeft uiteindelijk ook het beste eindresultaat. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het zandstralen van alle soorten houten meubels. Voorbeelden daarvan zijn woonmeubilair, maar ook horeca interieurs en kantoormeubilair. Uiteraard werken we volgens jouw wensen.   

App of mail ons met uw idee en hoor wat er zoal mogelijk is. bellen mag uiteraard ook op nummer: 06-33875462 (Frank)