Luchtgommen

Luchtgommen: De Innovatieve Techniek voor Meubelrestauratie

Wat is Luchtgommen?

Luchtgommen is een geavanceerde en milieuvriendelijke techniek voor het reinigen en restaureren van meubels en andere houten objecten. Deze methode maakt gebruik van een zachte straal van lucht en fijn straalmiddel om oppervlakkige lagen van verf, lak of vernis te verwijderen, zonder het onderliggende materiaal te beschadigen. Dit maakt het ideaal voor delicate en antieke stukken.

Hoe Werkt Luchtgommen?

Het proces van luchtgommen bestaat uit verschillende stappen:

1. Inspectie: Eerst inspecteren we het meubelstuk zorgvuldig om de staat van het hout en eventuele schade vast te stellen.

2. Voorbereiding: Het meubelstuk wordt voorbereid door kwetsbare delen af te plakken en eventuele scharnieren en handgrepen te verwijderen.

3. Luchtgommen: Met behulp van speciale apparatuur wordt een fijne straal van lucht en straalmiddel op het oppervlak geblazen, wat de oude lagen voorzichtig verwijdert en de natuurlijke houtnerf onthult.

4. Afwerking: Na het luchtgommen kan het meubelstuk opnieuw worden afgewerkt met beits, lak of verf naar keuze.

Voordelen van Luchtgommen:

Milieuvriendelijk: Luchtgommen gebruikt geen chemische middelen, wat het een groene keuze maakt.

Zachtheid: Deze techniek is minder agressief dan traditioneel zandstralen, wat betekent dat het oppervlak van het hout niet beschadigd raakt.

Nauwkeurigheid: Het stelt ons in staat om gedetailleerd en precies te werken, zelfs bij complexe en delicate stukken.

Waarom Kiezen Voor Onze Luchtgommen Diensten?

Bij Nieuwe Nostalgie zijn we gespecialiseerd in het luchtgommen van meubels. Onze ervaren professionals gebruiken de nieuwste technologieën om uw meubels weer tot leven te brengen. Of het nu gaat om een erfstuk of een moderne tafel, wij zorgen voor een resultaat dat uw verwachtingen overtreft.

luchtgommen meubels
kringloop

(1) Stuur een foto

Klik op de link hier onder en stuur ons via WhatsApp een foto toe, met een beschrijving van het meubelstuk dat u wilt laten behandelen. Als u ook de kosten voor het vervoer wilt weten, stuur dan even uw woonplaats mee. Dan berekenen we dat ook direct.

kosten zandstralen

(2) Ontvang een prijs

Bij ons ontvangt u een vaste prijs, inclusief Btw, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, daarom hanteren wij een transparante en heldere aanpak.

meubel renovatie

(3) Planing van uw meubel

Of u de meubels door ons laat ophalen of zelf komt brengen, maakt voor de planning niks uit. We spreken een dag en tijd af om onnodig wachten te voorkomen. U krijgt van ons een goede inschatting van hoe lang we nodig hebben om uw meubel te behandelen.

zandstraal prijzen

Onze Werkwijze

Bij Nieuwe Nostalgie streven we naar transparantie en klanttevredenheid. Onze werkwijze is eenvoudig en effectief, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

1. Contact en Foto’s: Neem contact met ons op via e-mail of WhatsApp en stuur ons duidelijke foto’s van het meubelstuk dat u wilt laten luchtgommen. Dit helpt ons om een nauwkeurige beoordeling te maken van de staat van het meubelstuk en de benodigde werkzaamheden.

2. Eerlijk Advies: Nadat we de foto’s hebben ontvangen, analyseren we deze zorgvuldig. Ons team van experts geeft u een eerlijk en professioneel advies over de mogelijkheden en de geschatte resultaten van het luchtgommen.

3. Op Maat Gemaakte Prijsopgave: Op basis van de analyse van de foto’s en uw specifieke wensen, maken we een gedetailleerde en op maat gemaakte prijsopgave. Deze prijsopgave is transparant en geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

4. Uitvoering: Na goedkeuring van de prijsopgave plannen we een datum voor het uitvoeren van het luchtgommen. We werken nauwkeurig en met zorg om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

5. Afwerking en Nazorg: Na het luchtgommen bespreken we de afwerkingsmogelijkheden met u, zoals beitsen, lakken of verven. We geven ook advies over het onderhoud van uw gerestaureerde meubels om de levensduur te verlengen.

6. Oplevering: Uw meubelstuk wordt met zorg teruggebracht of u kunt het bij ons ophalen. We zorgen ervoor dat u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Klanttevredenheid:

We zijn trots op onze uitstekende klanttevredenheid en de positieve feedback die we van onze klanten ontvangen. Bekijk enkele van onze klantverhalen en recensies om een indruk te krijgen van onze kwaliteitsdiensten.

Contacteer Ons:

Bent u geïnteresseerd in onze luchtgommen diensten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw meubels kunnen transformeren.

Veelgestelde Vragen over Luchtgommen

Wat is het verschil tussen luchtgommen en zandstralen?

Luchtgommen is een zachtere methode dan zandstralen. Het gebruikt fijnere straalmiddelen en lagere druk, wat resulteert in minder schade aan het oppervlak. Bovendien is luchtgommen milieuvriendelijker omdat het minder stof en afval produceert. Deze techniek is ideaal voor delicate oppervlakken zoals hout en oude verf, waar precisie en zorg nodig zijn om het materiaal in goede staat te houden. Door de nauwkeurigheid van de methode kunnen zelfs de meest gecompliceerde details behouden blijven.

Is luchtgommen geschikt voor alle soorten meubels?

Ja, luchtgommen is geschikt voor een breed scala aan meubels, inclusief antieke stukken, deuren, kasten en meer. Het proces is bijzonder effectief bij zachtere houtsoorten, hoewel deze meer structuur kunnen laten zien dan hardere houtsoorten.

Hoe lang duurt het proces van luchtgommen?

De duur van het luchtgommen hangt af van de grootte en de staat van het meubelstuk. We geven u een geschatte tijd tijdens het consultatieproces.

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor luchtgommen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

  1. Online Formulier: Wil je weten wat het luchtgommen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
  2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
  3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
  4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!

Afbeeldingen en Video’s