Zandstralen

Zandstralen tafels

Meubels Zandstralen: Professionele Herstelling en Verjonging

Inleiding

Bent u op zoek naar een effectieve manier om uw oude meubels nieuw leven in te blazen? Zoek niet verder! Bij ons bieden we hoogwaardige meubelzandstraaldiensten aan om uw geliefde meubelstukken te herstellen en te verjongen. In dit artikel ontdekt u de voordelen van meubels zandstralen en hoe onze professionele diensten zich onderscheiden van anderen. Liever direct een offerte aanvragen? Klik dan hier.

Wat is Meubels Zandstralen?

Meubels zandstralen is een techniek die wordt gebruikt om houten meubels te reinigen, renoveren en herstellen. Het proces omvat het gebruik van perslucht en straalmiddel om oude verf, vernis, vuil en zelfs houtrot van het oppervlak van het meubelstuk te verwijderen. Dit onthult de natuurlijke schoonheid van het hout en bereidt het voor op verdere afwerking.

Voordelen van Meubels Zandstralen

 1. Diepe Reiniging: Meubels zandstralen verwijdert zelfs de hardnekkigste vlekken, nicotine en lagen verf, waardoor het meubelstuk er als nieuw uitziet.
 2. Houtherstel: Door oude lagen en beschadigingen te verwijderen, wordt het hout klaargemaakt voor herstelwerkzaamheden, wat de levensduur van het meubel aanzienlijk verlengt.
 3. Milieuvriendelijk: Onze meubelzandstraaldiensten zijn milieuvriendelijk, omdat we geen agressieve chemicaliën gebruiken. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw gezondheid.
 4. Sociale missie: We betrekken mensen aan de zijlijn van de arbeidsmarkt bij het straalproces, waardoor ze waardevolle ervaring opdoen en een positieve bijdrage leveren aan onze gemeenschap.

Onze Professionele Meubelzandstraaldiensten

Bij ons begrijpen we dat elk meubelstuk uniek is en speciale aandacht vereist. Onze professionele meubelzandstraaldiensten omvatten een grondige analyse en voorbereiding voordat we beginnen met het zandstralen zelf. Hier is een overzicht van ons proces:

1. Inspectie

Onze experts inspecteren het meubelstuk zorgvuldig om de staat van het hout en eventuele schade vast te stellen. Dit stelt ons in staat om de beste aanpak voor herstel te bepalen.

2. Voorbereiding

Voordat we met het zandstralen beginnen, wordt het meubelstuk zorgvuldig voorbereid. Dit omvat (indien afgesproken) het afplakken van kwetsbare delen en het verwijderen van stolplaatjes, scharnieren enz.

3. Zandstralen

Met behulp van onze speciale straalketel en fijn straalmiddel wordt het meubelstuk voorzichtig gezandstraald. Dit proces verwijdert oude lagen en onthult het natuurlijke hout eronder. Dit word ook wel Luchtgommen genoemd. klik hier om meer te lezen over het proces van luchtgommen.

4. Afwerking

Ontdek hoe wij jouw meubels kunnen transformeren met onze professionele spuitservice. Wij bieden diverse afwerkingen aan, waaronder een breed scala aan mogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar elegante tinten, subtiele nuances of juist gedurfde kleuren, wij kunnen jouw meubels naar wens spuiten. Laat je inspireren en ontdek de mogelijkheden voor jouw meubels bij onze meubelspuiterij.

zandstralen meubels

Waarom Kiezen voor Onze Diensten?

 • Vakkundigheid: Ons team van ervaren professionals heeft jarenlange ervaring in meubelzandstralen en houtrestauratie.
 • Aangepaste Aanpak: We begrijpen dat elk meubelstuk uniek is. Daarom passen we onze aanpak aan op basis van de specifieke behoeften van elk project.
 • Kwaliteit en Duurzaamheid: We streven naar uitmuntendheid in al onze diensten. Onze zorgvuldige aanpak en hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame resultaten.
 • Sociaal: Alle mensen worden sterren als wij ze laten stralen

Conclusie

Als u op zoek bent naar hoogwaardige meubelzandstraaldiensten die uw oude meubels nieuw leven kunnen inblazen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw meubelstukken te herstellen en te verjongen met behulp van geavanceerde meubelzandstraaltechnieken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte!

Voor zowel particuliere als zakelijke klanten!

Bij Nieuwe Nostalgie kunnen niet alleen particulieren maar ook zakelijke contacten voor zandstralen bij ons terecht. Bijvoorbeeld een oude kledingkast, een dressoir of een eettafel van hout. Uiteraard doen we dat op een ecologisch verantwoorde manier. Dat is niet alleen veilig en duurzaam, maar geeft uiteindelijk ook het beste eindresultaat. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het zandstralen van alle soorten houten meubels. Voorbeelden daarvan zijn woonmeubilair, maar ook horeca interieurs en kantoormeubilair. Uiteraard werken we volgens jouw wensen.

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor zandstralen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het zandstralen van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

 1. Online Formulier: Wil je weten wat het zandstralen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
 2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
 3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
 4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!