Contactgegevens

Wat kost zandstralen?

Wanneer je benieuwd bent wat het kost om uw meubels te laten zandstralen voorzien we je graag van een vrijblijvende prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten Zandstralen, spuiten of stofferen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail, WhatsApp of via onderstaand contactformulier.

Benieuwd naar onze werkwijzen of wil je meer weten over het zandstralen van uw meubels? Klik dan hier!

Nieuwe Nostalgie

Waarom kiezen voor Nieuwe Nostalgie?

Meubels kun je om diverse redenen professioneel laten zandstralen. Bijvoorbeeld om vuil zoals aanslag of verfresten eenvoudig te kunnen verwijderen. Zandstralen wordt ook toegepast op houten meubels die door toedoen van weersinvloeden of temperatuurverschillen zijn verweerd. Door ze te schuren onder hoge druk, krijgt het hout zijn oorspronkelijke uitstraling terug. Wil je meubels restylen? Ook dan kun je ze eenvoudig laten zandstralen. Je kunt dan direct beginnen met verven, lakken of waxen.

Voor zowel particulier als zakelijke klanten!

Bij Nieuwe Nostalgie kunnen niet alleen particulieren maar ook zakelijke contacten voor zandstralen bij ons terecht. Bijvoorbeeld een oude kledingkast, een dressoir of een eettafel van hout. Uiteraard doen we dat op een ecologisch verantwoorde manier. Dat is niet alleen veilig en duurzaam, maar geeft uiteindelijk ook het beste eindresultaat. Binnen ons team zijn we gespecialiseerd in het zandstralen van alle soorten houten meubels. Voorbeelden daarvan zijn woonmeubilair, maar ook horeca interieurs en kantoormeubilair. Uiteraard werken we volgens jouw wensen.