Ontdek een Kringloop bij u in de buurt die Onze Missie delen

Kringloop

Hoe Vraag Ik Direct een Prijs Aan voor Mijn Kringloopvondst?

 1. Maak een foto van het meubel dat je in de kringloopwinkel hebt gevonden met je mobiele telefoon.
 2. Stuur de foto via WhatsApp naar 06 338 75 462 of gebruik de link hieronder, samen met een korte beschrijving van het meubel en de locatie van de kringloopwinkel.
 3. We streven ernaar om nog voordat je de winkel verlaat een prijsopgave te sturen, inclusief eventuele vervoerskosten.
 4. Deze prijsopgave is definitief, zodat je direct kunt beslissen en het meubel niet misloopt.
 5. Afrekenen van het meubel kan eenvoudig bij de kassa. Kosten voor behandeling en eventueel vervoer worden bij de levering van de meubels in rekening gebracht.

Waarom hebben we deze informatie nodig? Het helpt ons om snel een nauwkeurige prijsopgave te bieden, inclusief vervoerskosten als je dat wenst. Je hoeft niet op en neer te reizen en kunt meteen beslissen. Bij Nieuwe Nostalgie maken we het opknappen van je meubels eenvoudig en zorgeloos!

Ontdek Kringloopwinkels die Onze Missie Delen

Ontdek de verborgen schatten in de kringloopwinkels! Prachtige meubelstukken wachten op een nieuw leven. Nieuwe Nostalgie helpt je om jouw vondsten te transformeren tot unieke pronkstukken. Geef je interieur een persoonlijke touch en laat je inspireren door de mogelijkheden.

meubel renovatie

Deelnemende kringloopwinkels:

Kringloop Re-Use

Re-Use

Adres: Sprendlingenpark 17, 5061 JT Oisterwijk

Telefoon: 0611833200

Website: Re-Use Facebook

Nieuwe Nostalgie

Hier kan uw winkel staan

Adres: Voorbeeld

Telefoon: 0612345678

Website: www.website.nl

Nieuwe Nostalgie

Hier kan uw winkel staan

Adres: Voorbeeld

Telefoon: 0612345678

Website: www.website.nl

kringloopwinkel

Wilt u Uw Link Delen? Bent u een Kringloopwinkel?

Bent u een kringloopwinkel die geïnteresseerd is in het delen van links om uw online aanwezigheid te vergroten? Zoek niet verder! Wij zijn toegewijd aan het helpen van kringloopwinkels zoals die van u om hun duurzame boodschap te verspreiden en een breder publiek te bereiken. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken om uw kringloopwinkel te promoten en het bewustzijn over hergebruik te vergroten.

Wat is de Missie van Nieuwe Nostalgie?

luchtgommen

Duurzame missie

Bij Nieuwe Nostalgie koesteren we niet alleen meubels, maar ook de planeet. Onze duurzame missie wordt ondersteund door ons gebruik van milieuvriendelijke verfproducten. We zijn er trots op dat we werken met lakken van Adler, een gerenommeerd merk dat zich toelegt op duurzaamheid. De lakken van Adler zijn cradle-to-cradle gecertificeerd en dragen bij aan een circulaire economie door het minimaliseren van schadelijke stoffen en het maximaliseren van hergebruik.

Onze toewijding aan het gebruik van deze eco-vriendelijke lakken is een stap in de richting van een groenere toekomst voor ons allemaal.

zandstralen in de buurt

Sociale missie

Bij Nieuwe Nostalgie gaat onze betrokkenheid verder dan meubels. We hebben een sociale missie om mensen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan kansen te bieden en te laten groeien. We geloven in het potentieel van elk individu en willen een platform bieden waarop ze hun talenten kunnen ontwikkelen.

Ons team bestaat uit getalenteerde vakmensen die niet alleen meubels herstellen, maar ook levens transformeren. Door samen te werken met mensen die hun vaardigheden willen uitbreiden en te investeren in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling, creëren we een win-win situatie voor iedereen.

Of het nu gaat om het stralen en spuiten van meubels of het bieden van groeimogelijkheden voor onze medewerkers, we streven ernaar om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Duurzaam Winkelen: Ontdek de Wereld van Kringloopwinkels

luchtgommen meubels

Inleiding

Welkom in de wereld van kringloopwinkels, waar duurzaamheid, kwaliteit en milieubewustzijn samenkomen. In dit artikel nemen we u mee op een ontdekkingsreis door de vele voordelen van winkelen bij kringloopwinkels. Of u nu op zoek bent naar unieke vintage schatten, betaalbare kleding of duurzame huishoudelijke artikelen, kringloopwinkels bieden een diverse en ecologisch verantwoorde winkelervaring.

Het Aanbod

Kringloopwinkels bieden een breed scala aan tweedehands producten die wachten op een nieuw thuis. Van meubels en kleding tot boeken en elektronica, deze winkels zijn ware schatkamers voor degenen die op zoek zijn naar kwaliteitsartikelen zonder de hoge prijs van nieuwe producten. Het assortiment varieert voortdurend, wat betekent dat elke keer dat u een kringloopwinkel bezoekt, u nieuwe en interessante vondsten kunt ontdekken.

Duurzaamheid en Hergebruik

Het winkelen bij kringloopwinkels draagt bij aan duurzaamheid en hergebruik. Door gebruik te maken van reeds bestaande producten vermindert u de vraag naar nieuwe productie en helpt u bij het verminderen van afval. Dit draagt rechtstreeks bij aan het behoud van natuurlijke hulpbronnen en het verminderen van de ecologische voetafdruk. Bij elk item dat u aanschaft, neemt u een stap in de richting van een groenere en milieuvriendelijkere toekomst.

Kwaliteit en Selectie

Een misvatting over tweedehands producten is vaak dat ze van lagere kwaliteit zijn. Niets is echter minder waar. Kringloopwinkels hechten waarde aan kwaliteit en selecteren zorgvuldig items die nog in uitstekende staat verkeren. Voordat producten in de schappen belanden, ondergaan ze vaak een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat ze aan de normen voldoen. Hierdoor kunt u hoogwaardige items tegen aantrekkelijke prijzen bemachtigen.

Budgetvriendelijk Winkelen

Een van de grootste voordelen van kringloopwinkels is dat ze een budgetvriendelijke winkelervaring bieden. Of u nu een student bent met een beperkt budget, een gezin dat kosten wil besparen, of gewoon op zoek bent naar koopjes, kringloopwinkels hebben voor elk wat wils. U kunt hoogwaardige items vinden tegen fracties van de prijs van nieuwe producten, waardoor u geld kunt besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Conclusie

Kringloopwinkels zijn meer dan alleen winkels – ze vertegenwoordigen een levensstijlkeuze die duurzaamheid en verantwoordelijk consumeren omarmt. Door te winkelen bij kringloopwinkels draagt u bij aan een schonere planeet en geniet u tegelijkertijd van hoogwaardige producten. Het gevarieerde aanbod, de focus op kwaliteit en de budgetvriendelijke opties maken kringloopwinkels een aantrekkelijke keuze voor bewuste shoppers. Dus waar wacht u nog op? Verken de wereld van kringloopwinkels en omarm een groenere en meer duurzame manier van winkelen.

meubelspuiterij

Luchtgommen – Vraag Snel een Offerte aan via WhatsApp

Wat Kunnen Wij Luchtgommen?

Onze expertise ligt in het zorgvuldig luchtgommen van:

1. Houten Meubels

Geef uw houten meubelstukken een nieuw leven door ze voorzichtig te laten luchtgommen, waardoor de natuurlijke texturen en kleuren weer naar voren komen.

2. Houtwerk

Of het nu gaat om houten panelen, deuren, trappen of andere houten structuren, wij brengen de pracht van het houtwerk naar voren met onze gespecialiseerde luchtgomtechniek.

zandstralen meubels
Luchtgommen

Hoe Ontvangt U een Offerte via WhatsApp?

Het aanvragen van een offerte bij Nieuwe Nostalgie is eenvoudig en snel. Volg deze stappen:

Stap 1: Maak Foto’s

Leg duidelijke foto’s vast van het houten meubelstuk of houtwerk dat u wilt laten luchtgommen. Zorg ervoor dat alle details goed zichtbaar zijn.

Stap 2: Stuur via WhatsApp

Deel de foto’s met ons via WhatsApp op [ons nummer]. Voeg een korte beschrijving toe van uw wensen en eventuele specifieke aandachtspunten.

Stap 3: Ontvang een Snel Antwoord

Binnen de kortst mogelijke tijd ontvangt u van ons een reactie met een nauwkeurige prijsopgave en aanvullende informatie over onze gespecialiseerde luchtgomdiensten voor meubels en houtwerk.

Welk product kan ik gebruiken na het zandstralen van mijn meubel?

Trae Lyx

Zandstralen: Een Frisse Start voor Jouw Meubels

Bij Nieuwe Nostalgie zijn we gespecialiseerd in het zandstralen van meubels. Met deze techniek verwijderen we oude verflagen, vuil en onvolkomenheden, zodat het natuurlijke hout weer naar voren komt. Wil je meer weten over ons zandstraalproces? Lees dan verder op onze zandstralen pagina.

De Perfecte Afwerking na Zandstralen

Na het zandstralen krijgen we vaak de vraag welk product klanten het beste kunnen gebruiken om hun meubels af te werken. Na grondig onderzoek ontdekten we dat veel van onze klanten graag Trae-Lyx Meubellak Ultra-Mat gebruiken. Wil je zelf ervaren hoe dit product jouw meubels kan transformeren? Bestel het nu via deze link.

Trae-Lyx: De Ultieme Afwerking

Trae-Lyx Meubellak Ultra-Mat is een veelgeprezen keuze voor het afwerken van gestraalde meubels. Met deze lak kun je zelf jouw meubels een unieke uitstraling geven. De matte afwerking voegt niet alleen schoonheid toe, maar biedt ook duurzame bescherming tegen dagelijkse slijtage. Hierdoor blijven jouw meubels er langer als nieuw uitzien. De lak is bovendien vrijwel niet onderhevig aan vergeling, waardoor jouw meubels hun frisse uitstraling behouden.

Aanbrengen van Trae-Lyx na Zandstralen

Wanneer je jouw meubels wilt afwerken met Trae-Lyx Meubellak, volg dan deze eenvoudige stappen:

 1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en stofvrij is voordat je begint.
 2. Opschuren: Licht opschuren is nodig om een goede hechting van de lak te garanderen. De mate van schuren bepaalt mede de uiteindelijke uitstraling. Voor een grovere uitstraling schuur je minder, en voor een gladdere afwerking schuur je meer.
 3. Aanbrengen: Gebruik een kwast, roller of spons om de Trae-Lyx Meubellak gelijkmatig aan te brengen. Werk in dunne lagen om druipers te voorkomen.
 4. Tussenschuren: Na het aanbrengen van de eerste laag is het aan te raden om het meubel licht op te schuren voordat je de tweede laag aanbrengt. Hierdoor krijg je een gladdere en mooiere afwerking.

Toch Liever Laten Spuiten?

Mocht je toch liever het werk aan professionals overlaten, dan ben je bij onze meubelspuiterij aan het juiste adres. Ons deskundige team staat klaar om jouw meubels te voorzien van de perfecte afwerking, geheel naar jouw wensen.

Meubels Zandstralen: De Ultieme Gids voor Prachtige Meubelrestauratie

meubels stralen

Meubels Zandstralen: De Ultieme Gids voor Prachtige Meubelrestauratie

Welkom bij onze uitgebreide gids over meubels zandstralen, een kunstzinnige techniek die oude, versleten meubelstukken nieuw leven inblaast. Bij nieuwe nostalgie hebben we een informatief artikel gemaakt, onze ambitie is om u een diepgaandere kennis te bieden die u zal helpen dit proces volledig te begrijpen en met vertrouwen de nodige stappen te nemen voor uw eigen meubelrestauratieprojecten.

Meubels zandstralen ook wel luchtgommen genoemd

Meubels zandstralen, ook bekend als luchtgommen, is een restauratietechniek die een effectieve manier biedt om oude meubels te vernieuwen zonder hun oorspronkelijke schoonheid te beschadigen. Deze methode omvat het voorzichtig verwijderen van oude afwerklagen, vlekken en vuil, waardoor het ware karakter van het hout wordt onthuld.

meubels stralen

Voordelen van Meubels Zandstralen

Diepgaande Reiniging

Bij meubels zandstralen wordt gebruikgemaakt van een nauwkeurige stroom van lucht en minuscule korrels om oppervlakteverontreinigingen te verwijderen. Dit resulteert in een diepgaande reiniging die onmogelijk te bereiken is met traditionele methoden.

Behoud van Houtstructuur

Een van de opvallende voordelen van meubels zandstralen is het behoud van de natuurlijke houtstructuur. Door de voorzichtige aanpak blijft de textuur en de nerf van het hout intact, wat resulteert in een verbluffend eindresultaat.

Het Meubels Zandstralen Proces

Het proces van meubels zandstralen bestaat uit verschillende cruciale stappen:

 1. Inspectie van het Meubelstuk: Voordat we beginnen, inspecteren we grondig het meubelstuk om de beste aanpak te bepalen, rekening houdend met het houttype en de staat van het meubel.
 2. Voorbereiding van de Werkruimte: In onze speciaal ingerichte straalcabine kunnen we de druk regelen en de grote van het nozzle bepalen.
 3. Zandstralen: Met behulp van geavanceerde apparatuur blazen we zorgvuldig lucht en straalmiddel tegen het oppervlak van het meubelstuk, waarbij we geleidelijk de oude lagen verwijderen.
 4. Afwerking: Na het zandstralen kan worden gekozen voor een afwerking, deze kan bestaan uit een kleur, beits of blanke lak.

Zelf Meubels Zandstralen of Professioneel Laten Doen?

Het is verleidelijk om zelf aan de slag te gaan, maar meubels zandstralen is een vaardigheid die expertise en ervaring vereist. Door een professioneel team in te schakelen, bent u verzekerd van een prachtig resultaat zonder risico op onherstelbare schade aan uw meubelstukken.

Kosten van Meubels Zandstralen

De kosten van meubels zandstralen variëren afhankelijk van factoren zoals het type meubel, de omvang van het project en de gekozen afwerklagen. Het is raadzaam om een vrijblijvende offerte aan te vragen om een nauwkeurig beeld te krijgen van de kosten voor uw specifieke behoeften.

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor zandstralen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het zandstralen van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

 1. Online Formulier: Wil je weten wat het zandstralen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het “Offerte Aanvragen” formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
 2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
 3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
 4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!

Ben jij degene die ons Nieuwe Nostalgie-team komt versterken?

zandstraal prijzen
zandstraal prijzen

Ben jij degene die ons Nieuwe Nostalgie-team komt versterken?

Bij Nieuwe Nostalgie zijn we altijd bezig met het geven van een nieuw leven aan oude meubels. Maar nu is het tijd om ons eigen team ook een beetje te vernieuwen! We hebben ruimte voor één enthousiaste nieuwe collega die met ons wil werken aan dit geweldige project.

Waar wij voor staan

Wij zijn niet zomaar een meubelrestauratiebedrijf. We hebben een diepe waardering voor het ambacht van meubelrestauratie en een ongeëvenaarde passie voor het behoud en herstel van kostbare erfstukken en geliefde meubelstukken. Of het nu gaat om antieke stukken met historische waarde, versleten meubels met sentimentele waarde of moderne meubels die een opknapbeurt nodig hebben, ons team van ervaren ambachtslieden staat klaar om elk stuk met de grootste zorg en aandacht te behandelen.

Maar onze passie gaat verder dan alleen het restaureren van meubels. We geloven ook in het maken van impact op een breder niveau. Daarom hebben we een uniek sociaal aspect in ons bedrijf geïntegreerd. We bieden kansen aan mensen die op zoek zijn naar een tweede kans. Door samen te werken met diverse gemeenschappen en organisaties, creëren we mogelijkheden voor mensen die moeite hebben gehad om werk te vinden. We bieden hen training en begeleiding, zodat ze nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun leven kunnen transformeren.

Bij ons draait het niet alleen om meubels, maar ook om mensen. We geloven in de kracht van gemeenschap en samenwerking. Als u iemand kent die op zoek is naar een baan waar ze echt een verschil kunnen maken, moedigen we u aan om contact met ons op te nemen. Of misschien bent u zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilt u deel uitmaken van ons gepassioneerde team. Wat uw situatie ook is, wij staan voor u klaar.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Stuur ons een berichtje, bel ons of kom langs in onze werkplaats. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw meubels weer tot leven komen en dat mensen de kansen krijgen die ze verdienen.

Luchtgommen prijs
Meubelspuiterij

We kunnen niet wachten om ons team uit te breiden met nog een fantastische teamgenoot. Alvast bedankt voor het delen en laten we samen het verschil maken!

Als we een nieuwe collega verwelkomen, brengt dat een frisse wind en nieuwe ideeën met zich mee. Samen kunnen we onze vaardigheden bundelen en streven naar nog grotere successen. Onze missie is om een ​​werkomgeving te creëren waarin iedereen wordt aangemoedigd om het beste van zichzelf te geven en zich authentiek te uiten. Door te samenwerken en te groeien, kunnen we niet alleen ons bedrijf naar nieuwe hoogten brengen, maar ook elkaar als individuen transformeren.

We geloven sterk in diversiteit en inclusie, en zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot innovatie en vooruitgang. Het toevoegen van een nieuwe collega aan ons team stelt ons in staat om verschillende perspectieven, achtergronden en ervaringen te omarmen. Door deze diversiteit kunnen we effectievere oplossingen vinden, uitdagende problemen oplossen en onze klanten de beste service bieden.

Daarom kijken we vol verwachting uit naar de komst van onze nieuwe teamgenoot. Samen kunnen we groeien, leren en inspireren. Doe mee met ons avontuur en laten we samen het verschil maken!

Wij kunnen uw meubels ook vervoeren!

Vervoersdienst
Vervoersdienst

Wij kunnen uw meubels ook vervoeren!

Bij Nieuwe Nostalgie bieden we meer dan alleen het zandstralen en spuiten van meubels. We begrijpen dat het verplaatsen van meubels soms een uitdaging kan zijn, daarom bieden we ook een eigen vervoersdienst aan. Hiermee streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Wanneer u ervoor kiest om uw meubels door ons te laten vervoeren, nemen wij het hele proces uit handen. We halen uw meubels op bij uw locatie en brengen ze veilig en efficiënt naar onze werkplaats voor renovatie. Na de renovatie zorgen we ervoor dat uw meubels weer netjes worden teruggebracht naar de afgesproken locatie.

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom spreken we een exacte tijd met u af voor het ophalen en terugbrengen van uw meubels. Op deze manier voorkomen we onnodig wachten en zorgen we ervoor dat u uw planning optimaal kunt afstemmen.

Met onze eigen vervoersdienst nemen we alle logistieke zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken. U kunt erop vertrouwen dat uw meubels in veilige handen zijn tijdens het transport, aangezien we ervaren en zorgvuldige professionals inzetten om uw meubels te verplaatsen. Bij Nieuwe Nostalgie streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Door naast het zandstralen en spuiten van meubels ook het vervoer te regelen, maken we het hele proces eenvoudig en probleemloos voor u. Vertrouw op onze betrouwbare vervoersdienst en geniet van een moeiteloze ervaring bij het renoveren van uw meubels.

meubel renovatie

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor zandstralen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het zandstralen van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

 1. Online Formulier: Wil je weten wat het zandstralen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het “Offerte Aanvragen” formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
 2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
 3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
 4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!

Het groene hart 5% kortingsactie!

Luchtgommen prijs
luchtgommen

Het groene hart 5% kortingsactie!

Ons groene hart   prijs zandstralen meubels  gaat steeds sneller kloppen. We zijn ontzettend dankbaar dat we met Nieuwe Nostalgie kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst prijs zandstralen meubels . We zijn trots op onze klanten die hun nog goede meubels een tweede leven gunnen♻️, in plaats van ze zomaar bij het grofvuil te zetten. Daarnaast werken we met de milieuvriendelijke lakken van Adler, met het groene label Daardoor kunnen we dit op een hele duurzame manier. En het mooie is dat we naast ons vaste team van professionals, dit alles doen met mensen die normaal gesproken aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan.  Wie wordt er nou niet blij van zoveel groene initiatieven? prijs zandstralen meubels

Bovendien hebben we een geweldige nieuwigheid! Onze klanten kunnen nu op een duurzame en verantwoorde manier hun meubels laten opknappen, en daarbij profiteren van een speciale korting. Wanneer ze bij hun aanvraag via WhatsApp een groen hartje prijs zandstralen meubels meesturen, ontvangen ze maar liefst 5% korting op onze diensten. Kortom, we zetten ons volledig in voor hergebruik ♻️ en een groenere toekomst prijs zandstralen meubels, en belonen onze klanten met een mooie korting wanneer ze hun groene hartje met ons delen via mail of WhatsApp.

zandstraal prijzen

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor zandstralen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het zandstralen van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

 1. Online Formulier: Wil je weten wat het zandstralen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het “Offerte Aanvragen” formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
 2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
 3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
 4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!

Luchtgommen is een verfijnde vorm van zandstralen!

Luchtgommen

Wat is Luchtgommen?

Het luchtgommen van meubels is een specifieke toepassing van zandstralen die wordt gebruikt om meubelstukken te reinigen, te ontvetten en te ontdoen van oude afwerklagen. Het proces maakt gebruik van perslucht om een mengsel van lucht en fijn straalmiddel op het oppervlak van het meubelstuk te projecteren.

Door middel van deze techniek kunnen verf, vernis, lak, beits en andere verontreinigingen zorgvuldig en effectief van het meubel worden verwijderd, terwijl de originele structuur en textuur van het materiaal minimaal beinvloed worden. Deze methode is bijzonder geschikt voor houten meubels, aangezien het de mogelijkheid biedt om de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren te brengen.

Het luchtgommen van meubels is een populaire keuze geworden bij meubelrenovatie en -restauratie, omdat het een effectieve en veilige methode is om oude meubels nieuw leven in te blazen. Het biedt de mogelijkheid om het karakter en de unieke eigenschappen van het meubelstuk te behouden, terwijl het tegelijkertijd een frisse en vernieuwde uitstraling geeft.

Voordelen:

Het luchtgommen van meubels heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een milieuvriendelijke methode, omdat er geen chemicaliën of schadelijke stoffen worden gebruikt. Bovendien zorgt het voor een grondige reiniging van het meubelstuk en biedt het de mogelijkheid om eventuele beschadigingen of oneffenheden in het houtoppervlak te herstellen.

Na het luchtgommen kan het meubelstuk worden afgewerkt met een nieuwe laag beits, lak, olie of vernis om het te beschermen en te verfraaien. Op deze manier kunnen meubels nieuw leven worden ingeblazen en kunnen ze weer schitteren als pronkstukken in het interieur.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw meubel kunnen betekenen? Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het meubel dat u graag wilt laten luchtgommen of spuiten. We helpen u graag verder!

Cradle to Cradle Verf van Adler

Adler

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, streven bedrijven ernaar om producten te ontwikkelen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook het milieu zo min mogelijk belasten. Een opvallende speler in deze beweging is Adler, een toonaangevende producent van verf en coatings. Adler heeft zich toegelegd op het creëren van Cradle to Cradle gecertificeerde verf, die een belangrijke rol speelt in het realiseren van een duurzame en kleurrijke toekomst. In dit blogartikel gaan we dieper in op de Cradle to Cradle verf van Adler en de voordelen ervan voor mens en milieu.

Wat is Cradle to Cradle:

Cradle to Cradle (C2C) is een filosofie die gebaseerd is op het principe van circulaire economie. In plaats van het traditionele lineaire model van produceren, consumeren en afval produceren, streeft C2C ernaar om producten te ontwikkelen die kunnen worden gerecycled of afgebroken tot voedingsstoffen voor nieuwe producten. Dit bevordert het behoud van grondstoffen en minimaliseert de impact op het milieu.

Adler’s Cradle to Cradle Verf:

Adler is een pionier op het gebied van Cradle to Cradle gecertificeerde verf. Het bedrijf heeft een reeks innovatieve producten ontwikkeld die voldoen aan de strenge C2C-normen. Deze verf wordt geproduceerd met aandacht voor de gehele levenscyclus, van grondstofwinning tot productie, gebruik en uiteindelijke afvalverwerking.

Voordelen voor het milieu:

De Cradle to Cradle verf van Adler biedt aanzienlijke voordelen voor het milieu. Ten eerste worden alleen niet-toxische en veilige materialen gebruikt, waardoor de verf geen schadelijke stoffen bevat die vrijkomen in de lucht of het water. Dit draagt bij aan een gezondere leefomgeving voor zowel mens als natuur.

Daarnaast is de verf volledig recyclebaar. Zodra de verf zijn levensduur heeft bereikt, kan deze worden teruggewonnen en verwerkt tot nieuwe verf of andere materialen. Hierdoor wordt de behoefte aan het winnen van nieuwe grondstoffen verminderd en wordt afval tot een minimum beperkt.

Voordelen voor de consument:

Naast de milieuvoordelen biedt de Cradle to Cradle verf van Adler ook voordelen voor de consument. De verf staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en kleurvastheid. Hierdoor blijven de geschilderde oppervlakken langer mooi, wat resulteert in minder onderhoud en kosten op de lange termijn.

Bovendien draagt het gebruik van Cradle to Cradle verf bij aan het behalen van duurzaamheidsdoelstellingen, waardoor consumenten een positieve bijdrage kunnen leveren aan het milieu zonder concessies te hoeven doen.

Lees meer

Onze Visie

zandstralen in de buurt

Wie is Nieuwe Nostalgie?

Nieuwe Nostalgie bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren medewerkers met passie voor het vak. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die om verschillende redenen een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij voorzien ze van de juiste motivatie en ondersteunen ze in hun weg terug naar de maatschappij. 

Het groene hart op de juiste plaats 

Nieuwe Nostalgie is een jong bedrijf. Groen en verantwoord werken staat bij ons hoog in het vaandel. Het zandstralen en afwerking van meubels gebeurt bij ons altijd op ecologisch verantwoorde wijze. Daarmee tonen we niet alleen ons respect voor het milieu, maar zorgen we ook voor de gewenste veiligheid. Daarnaast is onze werkwijze in het zandstralen van meubels ook zoveel mogelijk duurzaam.

Duurzaamheid kan zo eenvoudig zijn. Nieuwe Nostalgie heeft daarvoor de juiste partner gevonden! ADLER is altijd al een topadres geweest voor milieuvriendelijke coatings voor vensters, gevels, binnenmuren en nu dus ook voor meubels. De toonaangevende lakfabrikant uit Oostenrijk gaat nu nog een stapje verder: met het hoogwaardige GREEN-assortiment zet ADLER nieuwe maatstaven voor duurzame coatings rondom het hele huis en daar maken we als Nieuwe Nostalgie graag gebruik van!

Vakmanschap en service!

Het zandstralen van houten meubels is een vak apart. Natuurlijk laat je dat liever over aan échte specialisten. Bij Nieuwe Nostalgie staan we graag voor je klaar. We voorzien je niet alleen van op maat gemaakt vakmanschap, maar ook van een uitstekende service. Zo kun je gebruik maken van onze vervoersdienst. Deze is beschikbaar in Nederland én België. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. 

Eigenaar:   Frank De Jong

Vrijblijvende prijsopgave!

Bij Nieuwe Nostalgie voorzien we je graag van een vrijblijvende prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten zandstralen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail, of WhatsApp.