Meubelspuiterij

meubelspuiterij

Meubels Spuiten: Vakmanschap en Elegante Verfrissing voor Jouw Interieur

Professioneel Meubels Spuiten voor een Stijlvol Interieur

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we de kracht van vernieuwing en verjonging als het gaat om het creëren van een elegant interieur. Onze expertise in meubels spuiten stelt ons in staat om jouw meubelstukken nieuw leven in te blazen en een verfijnde uitstraling aan je interieur toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een modern kleurenpalet of een van onze andere tijdloze afwerking, ons team van vakkundige ambachtslieden staat voor je klaar.

Waarom Kiezen voor Meubels Spuiten?

Duurzaamheid en Kwaliteit

Wanneer je ervoor kiest om je meubels te laten spuiten, investeer je in duurzaamheid en kwaliteit. Onze hoogwaardige verftechnieken zorgen ervoor dat je meubelstukken bestand zijn tegen dagelijks gebruik en de tand des tijds kunnen doorstaan. De verf creëert een beschermende laag die niet alleen het oppervlak verfraait, maar ook beschermt tegen krassen, vlekken en verkleuring. Daar komt bij dat we uitsluitend de groene producten gebruiken van Adler- benelux

Maatwerk Creativiteit

Bij Nieuwe Nostalgie geloven we in maatwerk. We werken nauw met je samen om jouw visie te begrijpen en te vertalen naar een uniek en aantrekkelijk meubelstuk. Of je nu een gedurfd kleurenschema wilt of juist subtiele verfijning, ons team past zich aan, aan jouw wensen en smaak.

Sociale aanpak

Nieuwe Nostalgie biedt sociale kansen bij het spuiten van meubels door mensen aan de zijlijn van de arbeidsmarkt te betrekken. Dit geeft hen waardevolle werkervaring en kansen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen. Door te kiezen voor het laten spuiten van uw meubels bij Nieuwe Nostalgie, draagt u bij aan duurzaamheid en maatschappelijke impact.

Onze Werkwijze:

Grondige Voorbereiding

Voordat we beginnen met het spuitproces, zorgen we ervoor dat je meubelstuk grondig wordt voorbereid. We verwijderen oude verflagen, Doormiddel van zandstralen waardoor het hout een mooie structuur krijgt en de nerf mooi naar voren komt. Dit is wat Nieuwe Nostalgie uniek maakt.

Deskundig Spuitwerk

Onze deskundige vakmensen maken gebruik van geavanceerde spuittechnieken om een onberispelijke afwerking te bereiken. De verf wordt gelijkmatig aangebracht, zonder strepen of klontjes, wat resulteert in een zijdezachte en professionele uitstraling. Bekijk het filmpje hierlangs >

Duurzame Bescherming

Na bijvoorbeeld het beitsen passen we een duurzame afwerkingslaag toe die je meubelstuk niet alleen beschermt, maar ook een prachtige glans of juist een ultra matte look geeft. Deze laag sluit de verf af en zorgt ervoor dat je meubels er jarenlang als nieuw uitzien.

Vervoer inplannen

Bij ons wordt het vervoeren van uw meubels een zorgeloze ervaring. We regelen het graag voor u, in goed overleg en met aandacht voor uw gemak. Uw meubels worden veilig en tijdig opgehaald en teruggebracht, zodat u kunt genieten van het vernieuwde resultaat zonder gedoe. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en details.

Meubelspuiterij Nieuwe Nostalgie

Voordelen van Samenwerken met Nieuwe Nostalgie

  • Vakmanschap: Ons ervaren team van vakmensen heeft jarenlange ervaring in meubels spuiten, wat resulteert in hoogwaardig vakmanschap.
  • Aangepaste Opties: We bieden een scala aan kleuropties en afwerkingen om aan al je designwensen te voldoen.
  • Duurzaamheid: Wij gebruiken de duurzamen lakken van Adler-benelux om de meubels te laten stralen.
  • Persoonlijke Aandacht: We luisteren naar je wensen en streven ernaar om je visie tot leven te brengen.
  • Sociale aanpak: Alle Mensen worden sterren al wij ze laten stralen

Breng Vernieuwing in Jouw Interieur met Nieuwe Nostalgie

Wil je je interieur nieuw leven inblazen en je meubels transformeren tot kunstwerken? Laat je meubels spuiten bij Nieuwe Nostalgie en ervaar de perfecte balans tussen vakmanschap, creativiteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek de mogelijkheden voor een verfijnd interieur dat indruk maakt.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan om uw meubels te laten spuiten

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het spuiten van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

  1. Online Formulier: Wil je weten wat het spuiten van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
  2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
  3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
  4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten spuiten en vernieuwen!