Onze missie

Over Nieuwe Nostalgie

Bij Nieuwe Nostalgie hebben we een speciale toewijding aan degenen die aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan. We begrijpen dat het niet altijd eenvoudig is om weer op het juiste spoor te komen. Daarom bieden we kansen voor herstel en persoonlijke groei. Onze werkplek is meer dan alleen een plek om te werken; het is een veilige en ondersteunende gemeenschap waar iedereen welkom is.

Bij Nieuwe Nostalgie krijg je de kans om te werken aan je zelfvertrouwen, waardevolle werkervaring op te doen en je voor te bereiden op een succesvolle terugkeer naar de arbeidsmarkt. De oprichter van nieuwe nostalgie (Frank) is zelf ervaringsdeskundige. Na het overwinnen van een verslaving en een burnout weet hij hoe belangrijk het is om geheel op je eigen tempo te kunnen oefenen in een werkomgeving:

  • We bieden je een veilige werkplaats met respect voor jouw situatie.
  • Bij ons bepaal jij zelf het tempo, we gaan er vanuit dat je hierin wil groeien.
  • We kijken naar jouw toekomst, niet naar je verleden.

Onze Sociale Missie

Onze sociale missie vormt de kern van alles wat we doen. We geloven in het creëren van kansen voor degenen die, om welke reden dan ook, aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan. Dit is waar ons verhaal begint en waar we trots op zijn.

Een Kans op Herstel

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat het leven soms uitdagingen met zich meebrengt en dat mensen te maken kunnen krijgen met tegenslagen. Onze werkplek is een veilige plek om te werken aan herstel en persoonlijke groei.

Een Veilige en Ondersteunende Gemeenschap

Onze werkplek is meer dan alleen een plek om te werken. Het is een veilige en ondersteunende gemeenschap waar iedereen welkom is. We bieden kansen voor persoonlijke groei, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak. Hier krijgen mensen de kans om te werken aan hun zelfvertrouwen en zich voor te bereiden op een succesvolle terugkeer naar de wereld van werk.

Luchtgommen prijs
zandstralen meubels

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Naast onze sociale missie hechten we veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. We gebruiken lakken van Adler met het groene label en dragen op die manier bij aan een groenere planeet. Dit is niet alleen goed voor onze medewerkers, maar ook voor de wereld om ons heen.

Wat We Doen

Bij Nieuwe Nostalgie hebben we meer dan 8 jaar ervaring op het gebied van meubelrenovatie. We werken aan het upcyclen van oude meubels en geven ze een nieuw leven. Dit is niet alleen een milieubewuste keuze, maar het creëert ook kansen voor de mensen die bij ons werken.

Onze Toewijding

Onze toewijding aan onze sociale missie en duurzaamheid loopt als een rode draad door alles wat we doen. We geloven dat iedereen het verdient om een tweede kans te krijgen, en we zijn vastbesloten om die kans te bieden.

Bij Nieuwe Nostalgie gaat het om meer dan meubels. Het gaat om mensen. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze gemeenschap en ons te helpen bij het realiseren van onze missie. Samen kunnen we levens veranderen en de wereld een beetje mooier maken.

wijeindhoven
Werkzoekende
Sociaal netwerk
Duurzame verven

Dank je wel voor het bezoeken van onze site! Bij Nieuwe Nostalgie geloven we in het ondersteunen van onze jongeren. Jouw steun kan een groot verschil maken in hun leven. Of het nu gaat om de lunch tussen de middag of hulp bij alledaagse dingen zoals het kopen van een fiets voor woon-werkverkeer, jouw bijdrage draagt bij aan hun toekomst. Alvast bedankt voor je steun en het creëren van kansen voor onze jongeren!

Scan de QR code of klik op deze link