Welk product kan ik gebruiken na het zandstralen van mijn meubel?

Trae Lyx

Zandstralen: Een Frisse Start voor Jouw Meubels

Bij Nieuwe Nostalgie zijn we gespecialiseerd in het zandstralen van meubels. Met deze techniek verwijderen we oude verflagen, vuil en onvolkomenheden, zodat het natuurlijke hout weer naar voren komt. Wil je meer weten over ons zandstraalproces? Lees dan verder op onze zandstralen pagina.

De Perfecte Afwerking na Zandstralen

Na het zandstralen krijgen we vaak de vraag welk product klanten het beste kunnen gebruiken om hun meubels af te werken. Na grondig onderzoek ontdekten we dat veel van onze klanten graag Trae-Lyx Meubellak Ultra-Mat gebruiken. Wil je zelf ervaren hoe dit product jouw meubels kan transformeren? Bestel het nu via deze link.

Trae-Lyx: De Ultieme Afwerking

Trae-Lyx Meubellak Ultra-Mat is een veelgeprezen keuze voor het afwerken van gestraalde meubels. Met deze lak kun je zelf jouw meubels een unieke uitstraling geven. De matte afwerking voegt niet alleen schoonheid toe, maar biedt ook duurzame bescherming tegen dagelijkse slijtage. Hierdoor blijven jouw meubels er langer als nieuw uitzien. De lak is bovendien vrijwel niet onderhevig aan vergeling, waardoor jouw meubels hun frisse uitstraling behouden.

Aanbrengen van Trae-Lyx na Zandstralen

Wanneer je jouw meubels wilt afwerken met Trae-Lyx Meubellak, volg dan deze eenvoudige stappen:

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het oppervlak schoon, droog en stofvrij is voordat je begint.
  2. Opschuren: Licht opschuren is nodig om een goede hechting van de lak te garanderen. De mate van schuren bepaalt mede de uiteindelijke uitstraling. Voor een grovere uitstraling schuur je minder, en voor een gladdere afwerking schuur je meer.
  3. Aanbrengen: Gebruik een kwast, roller of spons om de Trae-Lyx Meubellak gelijkmatig aan te brengen. Werk in dunne lagen om druipers te voorkomen.
  4. Tussenschuren: Na het aanbrengen van de eerste laag is het aan te raden om het meubel licht op te schuren voordat je de tweede laag aanbrengt. Hierdoor krijg je een gladdere en mooiere afwerking.

Toch Liever Laten Spuiten?

Mocht je toch liever het werk aan professionals overlaten, dan ben je bij onze meubelspuiterij aan het juiste adres. Ons deskundige team staat klaar om jouw meubels te voorzien van de perfecte afwerking, geheel naar jouw wensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *