Ben jij degene die ons Nieuwe Nostalgie-team komt versterken?

zandstraal prijzen
zandstraal prijzen

Ben jij degene die ons Nieuwe Nostalgie-team komt versterken?

Bij Nieuwe Nostalgie zijn we altijd bezig met het geven van een nieuw leven aan oude meubels. Maar nu is het tijd om ons eigen team ook een beetje te vernieuwen! We hebben ruimte voor één enthousiaste nieuwe collega die met ons wil werken aan dit geweldige project.

Waar wij voor staan

Wij zijn niet zomaar een meubelrestauratiebedrijf. We hebben een diepe waardering voor het ambacht van meubelrestauratie en een ongeëvenaarde passie voor het behoud en herstel van kostbare erfstukken en geliefde meubelstukken. Of het nu gaat om antieke stukken met historische waarde, versleten meubels met sentimentele waarde of moderne meubels die een opknapbeurt nodig hebben, ons team van ervaren ambachtslieden staat klaar om elk stuk met de grootste zorg en aandacht te behandelen.

Maar onze passie gaat verder dan alleen het restaureren van meubels. We geloven ook in het maken van impact op een breder niveau. Daarom hebben we een uniek sociaal aspect in ons bedrijf geïntegreerd. We bieden kansen aan mensen die op zoek zijn naar een tweede kans. Door samen te werken met diverse gemeenschappen en organisaties, creëren we mogelijkheden voor mensen die moeite hebben gehad om werk te vinden. We bieden hen training en begeleiding, zodat ze nieuwe vaardigheden kunnen ontwikkelen en hun leven kunnen transformeren.

Bij ons draait het niet alleen om meubels, maar ook om mensen. We geloven in de kracht van gemeenschap en samenwerking. Als u iemand kent die op zoek is naar een baan waar ze echt een verschil kunnen maken, moedigen we u aan om contact met ons op te nemen. Of misschien bent u zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging en wilt u deel uitmaken van ons gepassioneerde team. Wat uw situatie ook is, wij staan voor u klaar.

Laat ons weten hoe we u kunnen helpen. Stuur ons een berichtje, bel ons of kom langs in onze werkplaats. Samen kunnen we ervoor zorgen dat uw meubels weer tot leven komen en dat mensen de kansen krijgen die ze verdienen.

Luchtgommen prijs
Meubelspuiterij

We kunnen niet wachten om ons team uit te breiden met nog een fantastische teamgenoot. Alvast bedankt voor het delen en laten we samen het verschil maken!

Als we een nieuwe collega verwelkomen, brengt dat een frisse wind en nieuwe ideeën met zich mee. Samen kunnen we onze vaardigheden bundelen en streven naar nog grotere successen. Onze missie is om een ​​werkomgeving te creëren waarin iedereen wordt aangemoedigd om het beste van zichzelf te geven en zich authentiek te uiten. Door te samenwerken en te groeien, kunnen we niet alleen ons bedrijf naar nieuwe hoogten brengen, maar ook elkaar als individuen transformeren.

We geloven sterk in diversiteit en inclusie, en zijn ervan overtuigd dat dit de sleutel is tot innovatie en vooruitgang. Het toevoegen van een nieuwe collega aan ons team stelt ons in staat om verschillende perspectieven, achtergronden en ervaringen te omarmen. Door deze diversiteit kunnen we effectievere oplossingen vinden, uitdagende problemen oplossen en onze klanten de beste service bieden.

Daarom kijken we vol verwachting uit naar de komst van onze nieuwe teamgenoot. Samen kunnen we groeien, leren en inspireren. Doe mee met ons avontuur en laten we samen het verschil maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *