Wij kunnen uw meubels ook vervoeren!

Vervoersdienst
Vervoersdienst

Wij kunnen uw meubels ook vervoeren!

Bij Nieuwe Nostalgie bieden we meer dan alleen het zandstralen en spuiten van meubels. We begrijpen dat het verplaatsen van meubels soms een uitdaging kan zijn, daarom bieden we ook een eigen vervoersdienst aan. Hiermee streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Wanneer u ervoor kiest om uw meubels door ons te laten vervoeren, nemen wij het hele proces uit handen. We halen uw meubels op bij uw locatie en brengen ze veilig en efficiënt naar onze werkplaats voor renovatie. Na de renovatie zorgen we ervoor dat uw meubels weer netjes worden teruggebracht naar de afgesproken locatie.

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat uw tijd waardevol is. Daarom spreken we een exacte tijd met u af voor het ophalen en terugbrengen van uw meubels. Op deze manier voorkomen we onnodig wachten en zorgen we ervoor dat u uw planning optimaal kunt afstemmen.

Met onze eigen vervoersdienst nemen we alle logistieke zorgen uit handen, zodat u zich kunt concentreren op andere zaken. U kunt erop vertrouwen dat uw meubels in veilige handen zijn tijdens het transport, aangezien we ervaren en zorgvuldige professionals inzetten om uw meubels te verplaatsen. Bij Nieuwe Nostalgie streven we ernaar om onze klanten volledig te ontzorgen. Door naast het zandstralen en spuiten van meubels ook het vervoer te regelen, maken we het hele proces eenvoudig en probleemloos voor u. Vertrouw op onze betrouwbare vervoersdienst en geniet van een moeiteloze ervaring bij het renoveren van uw meubels.

meubel renovatie

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor zandstralen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het zandstralen van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

  1. Online Formulier: Wil je weten wat het zandstralen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het “Offerte Aanvragen” formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
  2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
  3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
  4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *