Luchtgommen is een verfijnde vorm van zandstralen!

Luchtgommen

Wat is Luchtgommen?

Het luchtgommen van meubels is een specifieke toepassing van zandstralen die wordt gebruikt om meubelstukken te reinigen, te ontvetten en te ontdoen van oude afwerklagen. Het proces maakt gebruik van perslucht om een mengsel van lucht en fijn straalmiddel op het oppervlak van het meubelstuk te projecteren.

Door middel van deze techniek kunnen verf, vernis, lak, beits en andere verontreinigingen zorgvuldig en effectief van het meubel worden verwijderd, terwijl de originele structuur en textuur van het materiaal minimaal beinvloed worden. Deze methode is bijzonder geschikt voor houten meubels, aangezien het de mogelijkheid biedt om de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren te brengen.

Het luchtgommen van meubels is een populaire keuze geworden bij meubelrenovatie en -restauratie, omdat het een effectieve en veilige methode is om oude meubels nieuw leven in te blazen. Het biedt de mogelijkheid om het karakter en de unieke eigenschappen van het meubelstuk te behouden, terwijl het tegelijkertijd een frisse en vernieuwde uitstraling geeft.

Voordelen:

Het luchtgommen van meubels heeft verschillende voordelen. Ten eerste is het een milieuvriendelijke methode, omdat er geen chemicaliën of schadelijke stoffen worden gebruikt. Bovendien zorgt het voor een grondige reiniging van het meubelstuk en biedt het de mogelijkheid om eventuele beschadigingen of oneffenheden in het houtoppervlak te herstellen.

Na het luchtgommen kan het meubelstuk worden afgewerkt met een nieuwe laag beits, lak, olie of vernis om het te beschermen en te verfraaien. Op deze manier kunnen meubels nieuw leven worden ingeblazen en kunnen ze weer schitteren als pronkstukken in het interieur.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw meubel kunnen betekenen? Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het meubel dat u graag wilt laten luchtgommen of spuiten. We helpen u graag verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *