Het groene hart 5% kortingsactie!

Luchtgommen prijs
luchtgommen

Het groene hart 5% kortingsactie!

Ons groene hart   prijs zandstralen meubels  gaat steeds sneller kloppen. We zijn ontzettend dankbaar dat we met Nieuwe Nostalgie kunnen bijdragen aan een duurzame toekomst prijs zandstralen meubels . We zijn trots op onze klanten die hun nog goede meubels een tweede leven gunnen♻️, in plaats van ze zomaar bij het grofvuil te zetten. Daarnaast werken we met de milieuvriendelijke lakken van Adler, met het groene label Daardoor kunnen we dit op een hele duurzame manier. En het mooie is dat we naast ons vaste team van professionals, dit alles doen met mensen die normaal gesproken aan de zijlijn van de arbeidsmarkt staan.  Wie wordt er nou niet blij van zoveel groene initiatieven? prijs zandstralen meubels

Bovendien hebben we een geweldige nieuwigheid! Onze klanten kunnen nu op een duurzame en verantwoorde manier hun meubels laten opknappen, en daarbij profiteren van een speciale korting. Wanneer ze bij hun aanvraag via WhatsApp een groen hartje prijs zandstralen meubels meesturen, ontvangen ze maar liefst 5% korting op onze diensten. Kortom, we zetten ons volledig in voor hergebruik ♻️ en een groenere toekomst prijs zandstralen meubels, en belonen onze klanten met een mooie korting wanneer ze hun groene hartje met ons delen via mail of WhatsApp.

zandstraal prijzen

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor zandstralen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het zandstralen van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

  1. Online Formulier: Wil je weten wat het zandstralen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het “Offerte Aanvragen” formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
  2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
  3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
  4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *