Onze Visie

zandstralen in de buurt

Wie is Nieuwe Nostalgie?

Nieuwe Nostalgie bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren medewerkers met passie voor het vak. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die om verschillende redenen een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij voorzien ze van de juiste motivatie en ondersteunen ze in hun weg terug naar de maatschappij. 

Het groene hart op de juiste plaats 

Nieuwe Nostalgie is een jong bedrijf. Groen en verantwoord werken staat bij ons hoog in het vaandel. Het zandstralen en afwerking van meubels gebeurt bij ons altijd op ecologisch verantwoorde wijze. Daarmee tonen we niet alleen ons respect voor het milieu, maar zorgen we ook voor de gewenste veiligheid. Daarnaast is onze werkwijze in het zandstralen van meubels ook zoveel mogelijk duurzaam.

Duurzaamheid kan zo eenvoudig zijn. Nieuwe Nostalgie heeft daarvoor de juiste partner gevonden! ADLER is altijd al een topadres geweest voor milieuvriendelijke coatings voor vensters, gevels, binnenmuren en nu dus ook voor meubels. De toonaangevende lakfabrikant uit Oostenrijk gaat nu nog een stapje verder: met het hoogwaardige GREEN-assortiment zet ADLER nieuwe maatstaven voor duurzame coatings rondom het hele huis en daar maken we als Nieuwe Nostalgie graag gebruik van!

Vakmanschap en service!

Het zandstralen van houten meubels is een vak apart. Natuurlijk laat je dat liever over aan échte specialisten. Bij Nieuwe Nostalgie staan we graag voor je klaar. We voorzien je niet alleen van op maat gemaakt vakmanschap, maar ook van een uitstekende service. Zo kun je gebruik maken van onze vervoersdienst. Deze is beschikbaar in Nederland én België. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. 

Eigenaar:   Frank De Jong

Vrijblijvende prijsopgave!

Bij Nieuwe Nostalgie voorzien we je graag van een vrijblijvende prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten zandstralen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail, of WhatsApp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *