Wat is Zandstralen van meubels?

zandstralen meubels
Zandstralen-kastje

Wat is Zandstralen van meubels?

Zandstralen is het schuren van meubels met behulp van luchtdruk. De lucht die onder hoge druk tegen het object wordt geprojecteerd, is voorzien van fijn grit. Dat betekent dat je meubels niet met de hand hoeft te schuren, maar ze direct kunt restylen. Bijvoorbeeld met verf of lak.

Vijf voordelen van het zandstralen van meubels bij Nieuwe Nostalgie:

1. Grondige Reiniging: Zandstralen verwijdert effectief oude verf, vernis, vuil en eventuele onzuiverheden, waardoor het oppervlak van het meubelstuk weer als nieuw wordt.

2. Behoud van Details: De techniek van luchtgommen die door Nieuwe Nostalgie wordt gebruikt, is zachter dan traditioneel zandstralen. Dit betekent dat fijne details en gravures in het hout behouden blijven.

3. Eco-vriendelijk: Het proces is milieuvriendelijk omdat het geen schadelijke chemicaliën gebruikt. Alleen natuurlijke media zoals zand worden gebruikt voor de reiniging.

4. Klaar voor Afwerking: Na het zandstralen is het hout als onbehandeld en klaar voor elke gewenste afwerking, of het nu gaat om lakken, verven of beitsen. Nieuwe Nostalgie biedt ook de optie om een beschermende laag aan te brengen.

5. Sociale Impact: Door te kiezen voor de diensten van Nieuwe Nostalgie, ondersteun je niet alleen een bedrijf dat kwaliteitswerk levert, maar draag je ook bij aan hun sociale missie van het bieden van kansen aan mensen die moeite hebben een plek op de arbeidsmark

Waarom kiezen voor Nieuwe Nostalgie?

Bij  Nieuwe Nostalgie stralen we met een heel fijn straalmiddel en een relatief lage luchtdruk. Uiteindelijk geeft dit het mooiste eindresultaat. Door het hanteren van deze techniek én onze ruime ervaring in het vak, kunnen we vrijwel alle soorten meubels zandstralen. Wij hebben de beschikking over een ruime straalcabine. Deze cabine maakt het mogelijk om objecten tot en met een lengte van 5.00 meter te kunnen zandstralen. Ook het nabehandelen van houten meubels gebeurt uiterst zorgvuldig. Nadat het onbehandelde hout nogmaals licht wordt geschuurd, wordt gestart met het aanbrengen van diverse beschermlagen in de kleur beits van jouw keuze.

Meubelspuiterij

Vraag nu gemakkelijk en snel een vrijblijvende offerte aan voor zandstralen!

Bij Nieuwe Nostalgie begrijpen we dat je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden voor het zandstralen van je meubels. Daarom hebben we het aanvragen van een vrijblijvende offerte zo toegankelijk mogelijk gemaakt.

  1. Online Formulier: Wil je weten wat het zandstralen van je meubels kost? Ga naar onze contactgegevens en klik op het “Offerte Aanvragen” formulier. Vul eenvoudig de benodigde gegevens in, zoals het type meubel en je contactinformatie.
  2. WhatsApp: Ben je op je mobiel? Klik dan direct op de onderstaande WhatsApp link om een gesprek te starten: WhatsApp Ons.
  3. E-mail: Als alternatief kun je ons een e-mail sturen met een korte omschrijving van je meubel en eventueel een bijgevoegde foto. Stuur je bericht naar info@nieuwenostalgie.nl.
  4. Telefoon: Liever persoonlijk contact? Bel ons op 0633875462 om je wensen te bespreken en direct een offerte aan te vragen.

Bij Nieuwe Nostalgie zetten we ons in om je snel en efficiënt van dienst te zijn. Ons toegewijde team staat paraat om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van een offerte op maat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw meubels kunnen laten stralen en vernieuwen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *