Wat kost het om meubels te laten zandstralen?

luchtgommen meubels

Wat kost het om meubels te laten zandstralen?

Elk meubel is uniek. Wij hanteren dan ook geen standaard prijs. Wat het kost om uw meubels te laten zandstralen is afhankelijk van het soort meubel en de afwerking daarvan, om een goede inschatting te kunnen maken moeten we de meubels eerst zien. Vaak is een foto al voldoenden om een goede indruk te krijgen. U kunt ons al tijd een foto toe sturen via whatsapp om te ontdekken wat is voor uw meubels zoal mogelijk is.

Werkwijze van nieuwe nostalgie

Bij  Nieuwe Nostalgie stralen we met een heel fijn straalmiddel en een relatief lage luchtdruk. Uiteindelijk geeft dit het mooiste eindresultaat. Door het hanteren van deze techniek én onze ruime ervaring in het vak, kunnen we vrijwel alle soorten meubels zandstralen. Wij hebben de beschikking over een ruime straalcabine. Deze cabine maakt het mogelijk om objecten tot en met een lengte van 5.00 meter te kunnen zandstralen. Ook het nabehandelen van houten meubels gebeurt uiterst zorgvuldig. Nadat het onbehandelde hout nogmaals licht wordt geschuurd, wordt gestart met het aanbrengen van diverse beschermlagen in de kleur beits van jouw keuze.

Snel een prijsopgaven ontvangen!

Benieuwd naar de kosten voor het stralen van uw meubels?. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten zandstralen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail, of WhatsApp.

Door op onderstaande link te klikken, kunt u meer info vinden over onze werkwijze.

Zandstralen van meubels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *