Keukendeurtjes laten spuiten!

Keukendeurtjes laten spuiten

Keukendeurtjes laten spuiten

Keukendeurtjes laten spuiten? Nieuwe Nostalgie is gespecialiseerd in het spuiten van alle soorten houten keukens en keukendeurtjes. Daarbij heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden. Hoe gaat het laten spuiten van keukendeurtjes eigenlijk in zijn werk?

Onze werkwijze

U ontvangt van ons eerst een vrijblijvende prijsopgave. Nadat u akkoord bent gegaan met ons voorstel, wordt er een datum afgesproken voor het halen of brengen van de keukendeurtjes. Desgewenst en indien nodig voorzien we u ook van de benodigde verf.

Daarmee kunt u de niet demontabele delen thuis schilderen. Deze verf bestellen we tegelijk met de verf van de keukendeurtjes. Op deze manier is er geen sprake van kleurverschil. Laat u dit ook liever aan ons over? Kijk dan bij ook eens bij onze extra services.

Stap 1: U kunt de keukendeurtjes bij ons afgeven, maar de deurtjes laten ophalen behoort ook tot de mogelijkheden. De eerste stap is het ontvetten en schuren van de deurtjes.

Stap 2: De keukendeurtjes krijgen de eerste grondlaag en mogen 24 uur drogen. Daarna worden de deurtjes licht opgeschuurd. Eventueel wordt dit proces nogmaals herhaald.

Stap 3: Na de eerste grondlaag en het drogen wordt de eerste kleurlaag aangebracht. Dit gebeurd aan één zijde. Na het drogen wordt de binnenzijde gespoten in de eerste kleurlaag. Dit is optioneel. Dit proces wordt 2 x herhaald om een goede dekking te garanderen.

Stap 4: Gebruikt u uw keuken intensief of voor professionele doeleinden? Dan kunnen we de keukendeurtjes ook nabehandelen met een extra beschermlaag. Dit heeft een positieve invloed op de levensduur van de keuken. Deze kan er weer jarenlang tegen.

Nieuwe Nostalgie denkt graag met u mee

Wij denken graag met u mee. Wij bieden u daarom ook de mogelijkheid om eiken of volhouten keukens eerst te laten zandstralen. Daardoor wordt een mooie diepe houtnerf zichtbaar. Na deze behandeling heeft uw keuken een prachtige karakteristieke uitstraling.

Desgewenst kunnen wij ook de oude folielagen van uw deurtjes verwijderen. Door dit te doen kunnen we uw keuken nabehandelen in de gewenste kleur. Een perfect resultaat!

Extra service?

Wil je de keukendeurtjes laten spuiten door Nieuwe Nostalgie maar laat u graag het hele proces aan ons over? Ook dat is mogelijk. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Wij dragen zelf zorg voor de demontage en montage van de deurtjes.

Ook de niet demontabele delen schilderen wij ter plaatse. Uiteraard op een nader overeengekomen dag en tijdstip. Er wordt ook een datum afgesproken waarop wij alles keurig komt terug plaatsen en afstellen.

Kleurkeuze en afwerkingen

Nieuwe Nostalgie kan uw keuken spuiten in een zijdeglans of een matte afwerking. Beide afwerkingen zijn mogelijk voor de meeste kleuren. U kunt uiteraard ook zelf een ral kleur kiezen en deze aan ons doorgeven. Natuurlijk kunt u ook een keuze maken uit een kleur op onze website of uit de kleurenwaaier die beschikbaar is in de winkel van Nieuwe Nostalgie.

Naast de keuze uit een matte of glanzende finish, bepaalt u ook de kleur van de beits zelf. Deze is namelijk verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Zo behoudt uw houten meubel zijn natuurlijke en rustieke uitstraling, maar profiteert u wel van een optimale bescherming.

Snel een prijsopgave ontvangen?

Bij Nieuwe Nostalgie voorzien we je graag van een vrijblijvende prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten stofferen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail, WhatsApp of via onderstaand contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *