Nieuwe Nostalgie is alweer 4 jaar een sociaal onderneming!

Meubelspuiterij

Nieuwe Nostalgie bestaat uit een team van enthousiaste en ervaren medewerkers met passie voor het vak. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die om verschillende redenen een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij voorzien ze van de juiste motivatie en ondersteunen ze in hun weg terug naar de maatschappij.

Het groene hart op de juiste plaats

Nieuwe Nostalgie is een jong bedrijf. Groen en verantwoord werken staat bij ons hoog in het vaandel. Het zandstralen van meubels gebeurd bij ons altijd op ecologisch verantwoorde wijze. Daarmee tonen we niet alleen ons respect voor het milieu, maar zorgen we ook voor de gewenste veiligheid. Daarnaast is onze werkwijze in het zandstralen van meubels ook zoveel mogelijk duurzaam.

Vakmanschap en service

Het zandstralen van houten meubels is een vak apart. Natuurlijk laat je dat liever over aan échte specialisten. Bij Nieuwe Nostalgie staan we graag voor je klaar. We voorzien je niet alleen van op maat gemaakt vakmanschap, maar ook van een uitstekende service. Zo kun je gebruik maken van onze vervoersdienst. Deze is beschikbaar in Nederland én België. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Snel een prijsopgave ontvangen?

Bij Nieuwe Nostalgie voorzien we je graag van een vrijblijvende prijsopgave. Heb je bijvoorbeeld een meubel dat je graag zou willen laten zandstralen?  Stuur ons dan via WhatsApp een foto van het betreffende meubel. Wil je daarnaast ook gebruik maken van onze vervoersdienst? Dan nemen we ook deze prijs mee in de prijsopgave. De offerte ontvang je natuurlijk zo spoedig mogelijk van ons. Dat kan via e-mail, of WhatsApp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *